BATKO BANDSCHUURMACHINES

Machines for a lifetime ..... and generations to come


BATKO GEBRUIKERS


High tech turbinebouw

"Multifunctioneel".

 

We zijn een oernederlands techniek bedrijf en reviseren turbines voor de wereldmarkt. De Batko bandschuurmachine was door zijn veelzijdigheid voor ons een goede oplossing.
Dirk-Jan Kuperus - engineer


Custom knives

"Krachtige machine, veel accessoires".

 

Ik heb met meerdere bandschuurmachines gewerkt maar een Batko is echt een next level. Mooie krachtige machine, trillingsvrij. heel veel accessoires om mee te werken. Echt een genot om mee te werken.
Ralfh de Wit 
https://www.ralfhdewitcustoms.nl/


Meubelmaker

"Uber degelijk en bijzonder blij ermee"

 

"Uber degelijk zoals je zelf ook al zei en bijzonder blij mee. Bedankt voor de machine en wellicht tot de volgende keer. Hij is donderdag binnen gekomen, prima verpakt en alles lijkt in orde. Ook de gefreesde groef in de tafel is netjes naar specificatie uitgevoerd." - Jeroen Schreurs, Meubel- en interieur maatwerk bedrijf

http://www.jeroenschreurs.nl


Bushcraft knives

"Snel werken is geweldig".

 

Dit is mijn derde mes op de Batko en ik vindt de snelheid van werken een groot voordeel.
Sven Schellander.


Densar Bushcraft & Survival knives

"Goede service, snelle levering en kwaliteitsmateriaal. Wil ook even melden dat ik heel tevreden ben over de service."

 

"Ik ben een messenmaker van keukenmessen tot jachtmessen. En heb de BATKO gekocht. De machine stond binnen 5 dagen op de stoep. Was goed verpakt en simpel in elkaar te zetten. Eenmaal draaiende was ik helemaal blij. Top machine. Door de verschillende wiel groottes en het kunnen kantelen van de machine ontzettend divers en perfect voor wat ik zocht in een bandschuurmachine. Prijs/kwaliteit verhouding echt te gek. En de service van Jac is ook echt top. Snelle reacties en top service".  - Sander van Westing,  www.Densar-knives.nl 

Densar Bushcraft & Survival knives


Hunting knives

"Nog nooit zo snel een hunting knive gemaakt. Te gek".

 

Heb gisteren mijn eerste mes afgemaakt op de Batko. Te gek! Nog nooit zo snel een hunting knive gemaakt en de grindlines zijn supermooi." - Sander van Westing, messenmaker.


Hobby messenmaker

"Ben zeer tevreden over de snelle levering en de kwaliteit van de machine".

 

Gebrand Fakkers kocht de Batko 3000XL. Mijn eerste actie was 5 mm dik ijzer met een 60 grid halfrond te slijpen. Dit was in 1 minuut voor elkaar. Ik had ervoor gekozen de machine op te halen. Bij aankomst op het bedrijf was alles heel vertrouwd en degelijk. Het was mij al snel duidelijk dat ik het ook rechtstreeks had kunnen laten toesturen.

Gerbrand Fakkers, bushcrafter


Hobby messenmaker

"Oerdegelijk".

 

Fantastische machine, oerdegelijk gebouwd en eigenlijk voor alles inzetbaar! 
Bjorn ter Mate.